'; ?>
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    n00bie


    Real Name
    Change Me
    Bike
    Zx10r 2007
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Sydney
    Posts
    2

    Default Stator zx10 2007

    Hi,

    Recently had some charging issues with my zx10 with 22,000km's... Found the stator char-grilled, copper was laced with black ash!

    Wondering if this is a sign of some other issue or is normal wear and tear?

    Jacob

  2. #2
    n00bie On a Mission


    Real Name
    John
    Bike
    08 900 classic
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Qld
    Posts
    226

    Default

    The vn900 has the same problem, luck of the draw if it happens,I think.
    Regards
    John

    VN 900 red 08 Classic
    BOM Aug12
    BOM Jan13

  3. #3
    n00bie On a Mission


    Real Name
    Glenn
    Bike
    2009 ZX10R
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Qld
    Posts
    244
    My Mood
    Cheerful

    Default

    Common issue/fault with Gen 2 ZX10R's. Had the same problem with my Gen3(09 model).

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.1.12
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Extra Tabs by vBulletin Hispano
All times are GMT +10. The time now is 08:20 AM.
vBulletin 4.0 skin by CompleteVB
Your continued use of this forum constitutes your acceptance of the Forum Rules and Terms and Conditions.